Identita dotvára imidž mesta - Jaššo, Matej
Sila identity (CI) ako súčasti marketingovej orientácie miest a regiónov nie je na Slovensku docenená. Najmä v nemecky hovoriacich krajinách je bežnou praxou, že tvorba CI regiónov, obcí a miest je súčasťou plánu ich regionálneho rozvoja a regionálneho marketingu. Projekt budovania CI mesta Luzern vo Švajčiarsku.