Reklama v kábloch - Ťapušíková, Roberta
Na slovenskom trhu existuje v ponuke káblových operátorov niekoľko programov, ktoré môžeme zaradiť k tzv. káblovým televíziám. Predaj reklamného času na tematicky zameraných káblových programoch. Produktové kategórie propagované v káblových televíziách.