Řízení výkonu lidského činitele - cesta k ekonomické prosperitě podniků - Kruliš, Jiří
Riadenie výkonu ľudského činiteľa (performance management) ako základný princíp moderného manažmentu podniku. Presadzovanie zásad manažmentu zmien a vedomostného manažmentu. Obsah manažmentu zmien. Úloha ľudského činiteľa. Manažment zmien a motivácia. Procesný manažment. Vedomostný manažment a manažment akosti. Riadenie výkonu. Metóda identifikácie a prevencie rizík.