Nový jazyk na novovznikajúcich trhoch - Dawar, Niraj
Problém západných nadnárodných spoločností presadiť sa na trhoch napr. v Číne a Indii. Potreba iného, nie zaužívaného, prístupu. Prehodnotenie štandardných marketingových stratégií. Segmentácia. Produkt. Cena. Distribúcia. Komunikácia. Nadnárodné spoločnosti by mali vyvinúť hodnotné návrhy príťažlivé pre masový trh rozvojových krajín.