Správanie zákazníkov je kľúčom k stratégii predaja cez internet - Clemons, Eric K.
Správanie zákazníka by malo určovať podnikovú stratégiu e-commerce. Možnosť porovnávania ceny produktov prostredníctvom internetu. Príležitostné trhy. Príležitostné obchodné domy. Vernostné prepojenie. Vernostný reťazec. Ak sa dosiahne dostatočná premávka v internete, je šanca predať nadmerný počet jednotiek.