Eko aj do marketingu - Brisudová, Jana
Ochrana životného prostredia ako súčasť marketingovej stratégie výrobcov spotrebnej elektroniky. Vo väčšine krajín začínajú spotrebitelia vnímať ochranu životného prostredia ako významnú súčasť kvality, imidžu značiek a reputácie firiem. Otázka potreby a miery budovania ekomarketingu, dizajnu a imidžu značky.