V znamení liberalizmu - Sotník, Alexander
Ekonomickí liberáli na stretnutí The mount pélerin society, ktoré sa konalo 9. - 14. septembra v Bratislave. Liberalizmus ako príťažlivá politická filozofia. Hodnoty liberalizmu.