Koniec umelého členenia štátu
Teritoriálne informácie o Poľsku. Štátne usporiadanie. Zamestnávanie cudzincov. Aktuálny stav hospodárstva. Privatizácia, bankovníctvo, poisťovníctvo, investície. Organizácie poskytujúce informácie o poľskom trhu a poľských obchodných partneroch.