Účtovanie odpisov v jednoduchom účtovníctve - Ninčáková, Božena
Zúčtovanie daňových odpisov vypočítaných z limitovanej vstupnej ceny automobilu sa v konečnom dôsledku odrazí na zvýšení dane z príjmov - uvádza jedn z príkladov príspevku. Definície pojmov rozuhodujúcich pre odpisovanie majetku podnikateľskými subjektami vymedzuje súpis právnych noriem. Uzávierkové operácie.