Účtovanie spotreby pohonných látok pri použití "súkromného osobného automobilu" - Strählová, Jarmila
Novelizáciou zákona o daniach z príjmov zákonom č. 358/2000 Z.z. došlo aj k zmene v oblasti uplatnenia daňových výdavkov podnikateľa, ktoré sú spojené s využívaním osobného automobilu pri podnikaní. Zmena je účinná od 1.1.2001. Správny postup účtovania spotreby pohonných látok vysvetlený na praktických príkladoch.