Miestna autonómia, samospráva a etnické menšiny - Buček, Ján
Koncept autonómie a miestna autonómia. Miestna autonómia a uspokojovanie práv a potrieb menšín. Prehľad hlavných foriem autonómie na miestnej úrovni.