K vybraným problémom transformácie sociálno-priestorovej situácie Slovenska v deväťdesiatych rokoch - Gajdoš, Peter
Špecifiká sociálno-priestorovej situácie Slovenska v transformačnom procese. Transformačné dopady na sociálno-priestorovú situáciu - makrospoločenská úroveň, regionálna úroveň, sídelná úroveň. Sociálne a sociálno-priestorové súvislosti ďalšieho vývoja.