K charakteru koncepcie rodinnej politiky na Slovensku - Lenczová, Terézia
Hlavné východiská pre tvorbu koncepcie štátnej rodinnej politiky SR. Vzťah štátu a rodiny v demokratickej spoločnosti. Vzťah sociálnej a rodinnej politiky. Pozícia rodiny v demokratickej spoločnosti. K podstate a faktorom sociokultúrnych zmien vo vzťahu k rodine. Aký typ rodinnej politiky pre Slovensko?