Obaly v životnom prostredí - Fidrmuc, Jaroslav
Ekológia, ekonómia a ľudská pohodlnosť v oblasti obalov. Príncíp bližšie k prírode sa týka aj využívania obalov. Posilnenie tendencie k vratným obalom. Uzákonenie vzniku recyklačného fondu. Návratnosť obalov.