Stabilný trh s vysokou obrátkovosťou - Vojtková, Viera
Papierenský sortiment sa pýši rôznorodosťou a vyrovnaným záujmom počas celého roka. Trendy papierenského sortimentu. Lepidlá, to je dnes už hotová veda.