Súčasná a navrhovaná právna úprava zamestnávania mladistvých - Rybárová, Mária
Všeobecne o mladistvých zamestnancoch. Zabezpečovanie podmienok mladistvým zamestnancom. Vznik a skončenie pracovného pomeru s mladistvým zamestnancom. Zákaz práce nadčas a práce v noci. Práce zakázané mladistvým. Zabezpečenie lekárskeho vyšetrenia mladistvým.