Krátkodobý program zamestnávania mladých ľudí (pilotný projekt) - Kočan, Rastislav
Na pomoc nezamestnaným mladým ľuďom pripravil Národný úrad práce projekt - Krátkodobý program zamestnávania mladých ľudí, ktorý bol v r. 2000 skúšobne zavedený na šiestich úradoch práce. Mladí ľudia ako najrizikovejšie skupiny na trhu práce SR. Výsledky programu. Priebeh programu podľa jednotlivých fáz. Kvalitatívne vyhodnotenie. Aktívne nástroje trhu práce. Priebeh programu v roku 2001.