Novela zákona o kolektívnom vyjednávaní - Buchtová, Mária
Novela zákona o kolektívnom vyjednávaní vychádza tiež z požiadavky sprehľadniť právnu úpravu kolektívneho vyjednávania. Znenie jednotlivých odsekov a paragrafov, ktorými sa mení a dopĺňa zákon č. 2/1991 Zb. o kolektívnom vyjednávaní v znení zákona č. 519/1991 Zb. a zákona NR SR č. 54/1996 Z.z. Tento zákon nadobúda účinnosť 1. januára 2002. Komentár k jednotlivým bodom.