Skončenie pracovného pomeru - Rybárová, Mária
Ustanovenia Zákonníka práce o skončení pracovného pomeru tvoria významnú súčasť právnej úpravy pracovného pomeru. Spôsoby skončenia pracovného pomeru. Dohoda o rozviazaní pracovného pomeru. Výpoveď. Zrušenie pracovného pomeru v skúšobnej dobe. Účasť odborových orgánov pri rozviazaní pracovného pomeru.