Výročná správa o činnosti združenia K.A.B.A. Slovensko za rok 2000
Poslanie združenia K.A.B.A. Slovensko, ktoré je neziskovým občianskym združením, ktorého zakladateľom je Národný úrad práce a švajčiarska nadácia. Predmetom činnosti združenia je poradenstvo a vzdelávanie pre nezamestnaných občanov SR, príprava lektorov, vzdelávanie zamestnancov NÚP SR a vzdelávacia činnosť zameraná na osobný rozvoj a profesijnú orientáciu pre neziskové a verejnoprávne organizácie. Vyhodnotenie činnosti združenia za rok 2000. Nové aktivity a trendy. Hospodárenie združenia K.A.B.A. Slovensko.