Zvýšenie súm životného minima - Matlák, Ján
Prehľad opatrení MPSVR SR o úprave súm životného minima. Sumy na účely životného minima. Životné minimum a dávky sociálnej pomoci. Životné minimum a dávky sociálneho zabezpečenia. Životné minimum a podpora v nezamestnanosti. Životné minimum a prídavky na deti. Sumy na účely štátnych sociálnych dávok.