Mobbing na pracovisku - Lubelec, Libor
Upozornenie na fenomén mobbing - psychický teror na pracovisku, ktorý sa vyskytuje v našich podnikoch a inštitúciách. Viacero podôb, ktoré má mobbing ako forma napádania zamestnancov na pracovisku. Náhodný (situačný) mobbing. Systematický mobbing. Jednotlivé fázy systematického mobbingu.