Čo súhlasí s EÚ... bezpečnostné kritériá tepelne minimálne opracovaných potravín - Dubravický, Jozef
Potravinársky priemysel hľadá miernejšie konzervačné techniky. Minimálne opracované potraviny. Odporúčania na harmonizáciu kritérií a pojmov bezpečnosti opracovávania potravín.