Poberatelia podpory v nezamestnanosti z pohľadu legislatívnych zmien - Senderáková, Lucia
Novelou zákona o zamestnanosti č. 292/1999 Z.z. platnou od 1.12.1999 boli uskutočnené zmeny, ktoré smerovali najmä k sprísneniu podmienok poskytovania podpory v nezamestnanosti. Legislatívne úpravy a dopad týchto zmien. Vývoj v poberaní podpôr v nezamestnanosti.