Aká je perspektíva chemického a farmatického priemyslu
Dokončenie článku z HN č. 192/01 o analýze slovenského chemického a farmatického priemyslu. Vývoj tržieb. Prevažujú krátkodobé pohľadávky. Celková a úverová zadlženosť odvetvia.