Odhadovanie hodnoty internetových spoločností - Gupta, Sunil
Hodnotenie internetových spoločností. Hodnotenie založené na zákazníkovi. Hospodárnosť získavania zákazníkov. Hodnotenie tradičných spoločností. Udržanie si zákazníka je rozhodujúcim nositeľom celkovej hodnoty. Väčšina internetových spoločností sa sústredí na získavanie zákazníkov bez ohľadu na ich kvalitu.