Vyhláška Ministerstva životného prostredia SR o vykonaní niektorých ustanovení zákona o odpadoch
Vyhláška č. 283 MŽP SR z 11. júna 2001 o vykonaní niektorých ustanovení zákona o odpadoch. Prílohy obsahujú osnovu programu pôvodcu odpadu a programu obce, evidenčný list odpadu, hlásenie o vzniku odpadu a nakladaní s ním.