Kooperativa by rada pokračovala v akvizíciách - Záborský, Ján
Kooperativa, a.s. Bratislava mala záujem o privatizáciu Slovenskej poisťovne (SP), a.s. Bratislava, nebola však úspešná. Kooperativa rozširuje svoj trhový podiel prostredníctvom akvizícií. Stopercentným majiteľom Kooperativy je rakúska spoločnosť Wiener Stadtische Allgemeine Versicherung. Kooperativa bude zohrávať dôležitú úlohu na trhu povinného zmluvného poistenia zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla. Posilnenie v životnom poistení.