Nekalá súťaž v súvislostiach autorského a mediálneho práva - Švidroň, Ján
Pokračovanie z č. 2/2001. Skutkové podstaty nekalej súťaže podľa paragrafu 47 Obchodného zákonníka - vyvolanie nebezpečenstva zámeny a paragrafu 48 - parazitovanie na povesti. Základné súvislosti mediálneho práva s autorským právom a ochranou proti nekalej súťaži. Hospodárska sila reklamy. Internet a ochrana nedotknuteľnosti osoby a jej súkromia. Obchodné tajomstvo v činnosti a z hľadiska poslania verejnoprávnych médií.