Produktivita a nekonvenčné metódy obrábania - Mičietová, Anna
Nekonvenčné metódy obrábania umožňujú výrazne zvýšiť produktivitu výroby, často pri nižšej náročnosti na energetické zdroje. Laserové systémy pri obrábaní materiálu. Kombinované metódy konvenčného a nekonvenčného obrábania. Stereolitografia. Technické aspekty rezania laserovým lúčom.