Priestorové modelovanie priestorové modelovanie ako kľúč k produktívnemu vývoju výrobkov - Medvecký, Štefan
Konštruovanie a technika modelovania. Systémy CAD/CAE/CAM - ich základné vlastnosti. Princíp vytvárania výkresov pomocou 2D 3D CAD systému. Rôzne spôsoby vytvárania priestorových telies. Priestorové modelovanie ako kľúč k produktívnemu vývoju výrobkov.