Ako pripraviť produkt pre zajtrajší trh úvaha o možnostiach zvyšovania produktivity v predvýrobných etapách - Tureková, Helena
Zvyšovanie výkonnosti, nutnosť inovácií, vývoj nových produktov a ich príprava pre trh. Zvyšovanie produktivity predvýrobných etáp. Zásady vývoja nových produktov. Postupy a nástroje, ktoré prispievajú s novými prvkami. WOIS (Way of oriented innovation strategy) - spôsob orientovanej inovačnej stratégie je podpornou stratégiou kontradikcií vo vývoji. Hodnotové inžinierstvo (HI) - je metodikou pre efektívne navrhovanie a zdokonaľovanie systémov.