Obrábanie autorotujúcim nástrojom - možný prístup k zvyšovaniu produktivity - Mičietová, Anna
Neustále zvyšujúce sa požiadavky na nové výrobky a ich komponenty nútia konštruktérov stále častejšie používať materiály vyššej pevnosti, tvrdosti a s inými špecifickými vlastnosťami. Ťažkosti spojené s obrábaním týchto materiálov. Zvyšovanie trvanlivosti nástroja. Prototyp autorotujúceho nástroja. Vybrané výsledky experimentov pri obrábaní rovinných plôch.