Logo - pohľad na pojem, triedenie, vytváranie, disponovanie a jeho vzťah k ostatným predmetom duševného vlastníctva - Vyparina, Stanislav
Pojem logo. Zaradenie loga do systému nehmotných statkov. Triedenie loga a jeho súčastí z rôznych hľadísk. Logo a ostatné predmety duševného vlastníctva. Autorské dielo ako súčasť loga. Logo a ochranná známka či nezapísané označenie (nezapísaná značka). Logo a obchodné meno, vyobrazenie fyzickej osoby, označenie pôvodu, priemyselný vzor. Disponovanie s logom. Význam loga v obchode.