Riziká v projektoch - Slamková, Eva
Riziká sa vyskytujú u všetkých projektov bez ohľadu na ich rozsah alebo komplexnosť, tak v priemyselnom ako i obchodnom priestore. Kategorizácia rizika podľa charakteru pôvodu. Prehľad najdôležitejších slabých/rizikových miest v v projekte. Charakteristika niektorých nástrojov na zmenšenie rizika v projekte. Priebeh projektovania. Štandardné systémy riadenia projektov.