Systém komplexných výrobných informácií MES riešenie v Skloplaste, a.s. Trnava - Majerník, Tibor
MES systémy poskytujú svojim užívateľom informácie, ktoré umožňujú koordináciu a optimalizáciu výrobných činností od prijatia zákazníckej objednávky až pod dodanie hotového produktu. MES systémy zvyšujú návratnosť vložených investícií, zefektívňujú finančné toky a prispievajú k zvyšovaniu ziskovosti podnikania. Popis procesu výroby skleného vlákna v Skloplaste, a.s. Trnava.Genéza nasadenia MES systému. Implementácia Systému komplexných výrobných informácií (SKVI).