Japonské techniky výrobného manažmentu v podmienkach slovenských podnikov - Hromada, Juraj
Využívanie japonských techník výrobného manažmentu v podmienkach slovenských podnikov. Vybrané techniky sú zamerané na zvyšovanie produktivity na pracovisku, ale aj celého podniku. Najzákladnejšie techniky a metódy: Päť "S", kaizen, 3 Mu (Muda-Mura-Muri), MMSM (mixed model scheduling method), kanban, Poka Yoke, TPM.