Prečo je v I.D.C. dôležitá produktivita ? skúsenosti a prístupy pri zvyšovaní produktivity v I.D.C. Holding, a.s. - Kassay, Štefan
I.D.C. Holding, a.s. patrí medzi najvýznamnejšie podnikajúce subjekty v potravinárskom odvetví na Slovensku, v ktorom je mimoriadne silná konkurencia. Chápanie produktivity v I.D.C. Holding, a.s. Produktivita predstavuje v I.D.C. Holding, a.s. dôležitý nástroj na dosiahnutie strategických cieľov firmy. Výsledky v oblasti produktivity v I.D.C. Holding, a.s.