České banky v roce 2000 výsledky a porovnání bank působících v ČR podle výročních zpráv - Machala, Karel
Normalizácia bankového sektora v ČR. V súčasnosti existuje v ČR 40 aktívnych bánk. Základné čísla českých bánk podľa výročných správ. Nedostatky v informačnej politike bánk. Porovnanie bánk podľa bilančných súm, klientských vkladov a klientských úverov.