Vznik a srovnání národních systémů podpory exportů ve vybraných zemích - Kmoníček, Zdeněk
Pokračovanie z č. 7-8/2001. Porovnanie vybraných národných systémov podpory exportu. Organizačná štruktúra národných systémov podpory exportu. Účasť štátu v týchto systémoch.