Úvěrové pojištění - nejdynamičtější segment pojištění průmyslu a podnikatelů - Parízer, Pavol
Špecifiká úverového poistenia. Trendy výkonnosti tohto poistenia. Komerčné a politické riziká. Poistenie so štátnou podporou.