Nadnárodní harmonizace účetnictví - Kovanicová, Dana
Medzinárodné štandardy, ktoré sa zaoberajú účtovnou závierkou. Verné zobrazenie a všeobecné zásady vykazovania. Ustanovenia o účtovných predpokladoch (trvanie podniku, aktuálna báza).