Ochrana prírody v mestách - sociálny, estetický a hygienický konflikt - Pavlík, Ján
Ako fungujú prírodné procesy v meste - integrita ekosystému. Spontánne a človekom manažované spoločenstvá v meste. Hygienický, estetický a sociálny konflikt.