Manažerské účetnictví - Svoboda, Stanislav
Zmysel koncepčných úvah v oblasti informačných systémov podnikateľských subjektov. Problémy prístupu k formovaniu koncepcie podnikového informačného systému. Metodologické kritériá skúmania funkcie systému riadenia. Manažérsky informačný systém. Integrujúce funkcie informácií v systéme riadenia podniku.