Založenie a vznik spoločnosti s ručením obmedzeným - Strähle, Juraj
Podnikanie formou spol. s r.o. Charakteristické znaky spol. s r.o. Založenie a vznik spol. s r.o. Postavenie spoločnosti v období medzi jej založením a vznikom. Spoločenská zmluva a jej obsah. Obchodné meno spoločnosti. Práva a povinnosti spoločníkov.