Komanditná spoločnosť je medzistupňom medzi v.o.s. a s.r.o. - Benčík, Patrik
Založenie komanditnej spoločnosti. Komplementári a komandisti. Ručenie za záväzky spoločnosti. Spoločenská zmluva. Praktické príklady.