Kvalita vody v medzinárodných, európskych a slovenských technických normalizačných komisiách - Ondréšiková, Alena
Kvalita vody a metódy jej hodnotenia sú predmetom práce rôznych technických normalizačných komisií. Metódy používané jednotlivými európskymi a slovenskou komisiou pre posudzovenie kvality vody. Pokračovanie v ďalšom čísle.