Personálny manažment a marketing - Polakovič, Ivan
Ľudské zdroje ako významný prvok marketingového mixu služieb. Ukazovatele dôležitosti pracovnej sily. Úlohy marketingu a personálneho manažmentu. Flexibilný manažment ľudských zdrojov.