Rodičovství a velikost rodiny - Haberlová, Věra
Výňatok z knižnej publikácie Česká rodina: hodnoty, záujmy, stratégie, ktorú za podpory Grantovej agentúry ČR pripravuje spoločnosť STEM. Reprodukčné chovanie v západnej a východnej Európe. Odkladanie rodičovstva. Ideálny vek pre rodenie detí. Hodnota rodičovstva. Ideálny versus faktický počet detí.