Dobrovolnický program pro nezaměstnané absolventy škol - Novotný, Michal
Predpokladané ciele projektu - Dobrovoľnícky program pre nezamestnaných absolventov škôl: získanie potrebnej praxe dobrovoľnou činnosťou, udržanie pracovných návykov, preventívne pôsobenie proti možným psychosociálnym krízam.